Djin önskan är djins lag
resor, events, motor

Årets formel 1 - Resor runt Europa

juni 2, 2014 11:20 by Admin

Efter att ha kommit hem från årets Grand Prix i Monaco, där Nico Rosberg imponerade stort, kände jag en otrolig mersmak. Jag var bara tvugnen att se mer. Så jag gick in och kollade vilka tävlingar som kunde vara aktuella och vilka priser som gäller på de olika ställena. Det fanns faktiskt relativt billiga alternativ för hotell, och sagt och gjort, nu är det bokat och klart för ytterligare två resor till årets tävlingar i Formel 1-serien! Den 24:e juli drar jag till Budapest för att kolla på tävlingarna som går av stapeln där 25:e - 27:e. När jag ändå var igång bokade jag också en resa till Sochi den nionde oktober för att se på tävlingarna mellan tionde och toflte oktober.

Ett fantastiskt formel 1-år väntar! 


Just nu värderat 2.5 av 11 människor

  • Currently 2,454545/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier: Motor
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt